Regulament!

1. Fara slowhacking, fara pluginuri de genul: bind-uri, auto connect, game menu, tracke-uri, nexon, pheonix sau xredirect.

2. Este interzis slotul rezervat pentru admini deoarece daca server-ul sta 31/32 o mare cantitate de jucatori vor fi irositi neavand cum sa intre fara slot.

3. Dupa ce plata este efectuata, IP-ul serverului nu se poate schimba indiferent de motiv. Asigurati-va inainte de a achizitioana ca hostul este stabil.

4. Nu garantam un numar specific de jucatori, nu putem oferi raspuns la intrebari legate de numarul redus de jucatori.

5. Este interzis sa aveti pluginurile urmatoare pe server: High Ping Kicker, amx_pika / exterminate / destroy sau orice alte pluginuri de acest gen.

6. Din momentul in care platiti boostul sunteti de acord cu regulamentul, in cazul in care nu l-ati citit o faceti pe propria raspundere.Echipa MasterBoostCs isi rezerva dreptul de a schimba sau modifica regulile de mai sus fara o instiintare in prealabil, totodata isi rezerva dreptul sa stearga/baneze orice ip care considera ca incalca regulamentul specificat mai sus fara a returna banii clientilor.Recomandari!


Urmati toti pasii de mai jos pentru ca playerii sa ramana cat mai mult pe server!

1. Fisierul motd.txt din serverul de counter-strike situat in directorul cstrike trebuie sa fie gol sau sters. Din cauza acestuia multi jucatori care folosesc client non-steam primesc erori in momentul in care intra pe server.

2. Sugeram sa reduceti cantitatea de resurse care se descarca de pe server pe cat mai mult posibil. Din cauza acestora foarte multi jucatori dau cancel, nu astepta sa se descarce resursele, iar in cazul in care aveti resurse, verificati sa fie si in download url-ul pus si verificati cat timp se sta la download folosind o versiune de counter-strike 1.6 nou instalata fara resurse deja descarcate in ea. O versiune curata a jocului CS 1.6 poate fi descarcata de aici: DOWNLOAD AICI

3. Tineti minte ca desi aveti fast download, multor straini li se descarca resursele cu viteze mici.

4. Sugeram sa folositi plugin-ul pingfaker de ascundere a ping-ului pentru ca foarte multi jucatori vor ramane mai mult timp la joc, in acelasi timp trebuie sa introduceti urmatoarele cvar-uri in amxx.cfg sau server.cfg:
- pingfake_enable 1
- pingfake_ping 10
- pingfake_flux 6

5. In cazul in care folositi high ping kicker, sugeram sa il puneti sa dea kick celor cu lag peste 300, nu mai jos.

6. In dproto.cfg (poate fi gasit ori direct in server, ori in directorul cstrike) sa modificati urmatoarele cvar-uri:
- FakePlayers_AntiReconnect inloc de 1 sa il setati 0
- FakePlayers_BanTime inloc de 120 sa il setati -1

7. Nu folositi pe server urmatoarele plugin-uri:
- Loadingmenu.amxx , gamemenu.amxx sau orice alt plugin care modifica meniul jucatorului din cauza ca la foarte multi nu le modifica meniul, ci il sterge complet
- plugin-uri care arata in chat fiecare jucator care se conecteaza sau deconecteaza (aglomereaza serverul si cauzeaza bug-uri)

8. Mentineti numarul de mesaje din chat si din hud la minim.

9. In directorul maps, stergeti fisierele .res corespunzatoare hartilor clasice (de_dust2, de_inferno, de_nuke etc.) din cauza ca contin resurse inexistente care pornesc la descarcat. Atentie! Doar pentru hartile clasice, a nu se sterge fisierele .res pentru harti zombie, gungame si a celorlalte mod-uri.

10. Aveti grija cu hartile facute de 32 slot-uri (exemplu: de_train32 , de_kabul32, de_tuscan32 etc.) pentru ca exista foarte multe versiuni pe internet si se intampla des ca jucatorului care incearca sa se conecteze pe server, sa ii difere harta fata de cea pe care o aveti pe server si automat nu poate intra.

11. In cazul in care nu prea vi se conecteaza jucatori pe server dupa ce l-ati boostat, adaugati urmatoarele cvar-uri in server.cfg:
- max_queries_sec_global 0
- max_queries_sec 0
- sv_enableoldqueries 1
- mp_autokick 0

12. Jocul Counter-Strike 1.6 a fost distrus in urma update-urilor din ultimii ani si au aparut cat mai multe bug-uri, de aceea va sugeram sa il tineti cat mai simplu fara plugin-uri si resurse inutile pe el.

Nu este obligatoriu sa folositi recomandarile noastre, dar daca aveti un numar mai mic de jucatori sau acestia nu se conecteaza pe serverul dumneavoastra sa nu dati vina pe MasterBoostCS!